facebook

Új címen!

Wellmed Studio

1022 Budapest, Ribáry u. 11.
(Marczibányi tér)

Térkép megtekintése

@keyframes blinker { 50% { color: red; text-shadow: 0px 0px 1px red; } } div.ujcim { text-align: center; background: white; border-radius: 5px; padding: 15px 0 20px; box-shadow: 0 0 1px grey; } h3.ujcimtitle { animation: blinker 1s linear infinite; font-weight: bold; } p.ujcimstudio { font-weight:bold; font-size: 18px; margin: 9px 0px; } p.ujcimaddress { padding: 0; margin: 0 0 20px 0; }

Hétköznapi arcok

„Tavaly augusztusban kezdődött és hónapokig nem tudtam, hogy mi ez. Először csak furcsa, szédelgős érzés volt, amit a kialvatlanságra fogtam. Aztán októberben le kellett állnom az autóval az út mentén, mert azt éreztem, hogy a vízszintes horizont nem vízszintes és nem találom a balanszot a fejemben..."

Tovább a hetkoznapiarcok.hu-ra

Hát ez hihetetlen! Évek óta kínlódom. Erre tessék, most megszünt.

Munkám miatt sokat kell utaznom, gyakran repülővel.

Mindig nyugtalan lettem, ha tudtam hogy repülnöm kell. Már hetekkel előtte kergettem a fejemből a félelmet, magyaráztam magamanak, hogy nincs miért félni, ismerem a repülés minden mozzanatát, nem volt rossz élményem eddig, hát fölösleges idegeskedni. A repülőn pedig összeszorított foggal, és idegekkel ültem, uralkodva magamon, hogy kibírjam. Ha tehettem ittam előtte, mert az könnyebbé tette, de gyakran a repülőtérről már tárgyalásra érkeztem. Gyógyszert nem mertem bevenni, szóval mindig nagy küzdelem volt.

Egy alkalommal voltam wingwave coachingon. Kiderült, hogy a repülőút többféle érzést ébresztett fel bennem, de mindet felodottuk és most - képzeljék - élvezem a repülést!

Copyright 2010 Orvoscoaching Powered by ICD 2000