facebook

Új címen!

Wellmed Studio

1022 Budapest, Ribáry u. 11.
(Marczibányi tér)

Térkép megtekintése

@keyframes blinker { 50% { color: red; text-shadow: 0px 0px 1px red; } } div.ujcim { text-align: center; background: white; border-radius: 5px; padding: 15px 0 20px; box-shadow: 0 0 1px grey; } h3.ujcimtitle { animation: blinker 1s linear infinite; font-weight: bold; } p.ujcimstudio { font-weight:bold; font-size: 18px; margin: 9px 0px; } p.ujcimaddress { padding: 0; margin: 0 0 20px 0; }

Hétköznapi arcok

„Tavaly augusztusban kezdődött és hónapokig nem tudtam, hogy mi ez. Először csak furcsa, szédelgős érzés volt, amit a kialvatlanságra fogtam. Aztán októberben le kellett állnom az autóval az út mentén, mert azt éreztem, hogy a vízszintes horizont nem vízszintes és nem találom a balanszot a fejemben..."

Tovább a hetkoznapiarcok.hu-ra

A wingwave coachingról sokat hallottam. Erzsi segítségével  a saját „bőrömön” tapasztalhattam meg, hogy milyen gyors és hatékony ez a módszer.

Olyan megmagyarázhatatlan, időnként megjelenő panaszokat sikerült feldolgoznom, egyetlen alkalommal, melyek gyermekkorom óta kísértek és eddig nemcsak, hogy megoldást nem találtam, de a valódi okot sem tudtam. Ha nem velem történik, akkor biztos nem hiszem el!

Köszönöm.  KK

Copyright 2010 Orvoscoaching Powered by ICD 2000