facebook

Új címen!

Wellmed Studio

1022 Budapest, Ribáry u. 11.
(Marczibányi tér)

Térkép megtekintése

@keyframes blinker { 50% { color: red; text-shadow: 0px 0px 1px red; } } div.ujcim { text-align: center; background: white; border-radius: 5px; padding: 15px 0 20px; box-shadow: 0 0 1px grey; } h3.ujcimtitle { animation: blinker 1s linear infinite; font-weight: bold; } p.ujcimstudio { font-weight:bold; font-size: 18px; margin: 9px 0px; } p.ujcimaddress { padding: 0; margin: 0 0 20px 0; }

Hétköznapi arcok

„Tavaly augusztusban kezdődött és hónapokig nem tudtam, hogy mi ez. Először csak furcsa, szédelgős érzés volt, amit a kialvatlanságra fogtam. Aztán októberben le kellett állnom az autóval az út mentén, mert azt éreztem, hogy a vízszintes horizont nem vízszintes és nem találom a balanszot a fejemben..."

Tovább a hetkoznapiarcok.hu-ra

Szombaton volt lehetőségem kipróbálni  a wingwave coachingot és szeretném megosztani veletek az élményeimet.

Fantasztikus volt és megdöbbentő.

Már pénteken kijött a szám szélére egy herpesz (ami velem elég sűrűn előfordul) és szombaton a coaching foglalkozás alatt teljesen elmúlt, és azóta sem jött ki újra. És ez csak egy momentum az egészből. A wingwave coaching után nagyon fáradt voltam és aludtam egy jót, de azóta teli vagyok energiával és megkönnyebbültem.

Ezúton is szeretném megköszönni Erzsikének még egyszer!

Copyright 2010 Orvoscoaching Powered by ICD 2000