facebook

Új címen!

Wellmed Studio

1022 Budapest, Ribáry u. 11.
(Marczibányi tér)

Térkép megtekintése

@keyframes blinker { 50% { color: red; text-shadow: 0px 0px 1px red; } } div.ujcim { text-align: center; background: white; border-radius: 5px; padding: 15px 0 20px; box-shadow: 0 0 1px grey; } h3.ujcimtitle { animation: blinker 1s linear infinite; font-weight: bold; } p.ujcimstudio { font-weight:bold; font-size: 18px; margin: 9px 0px; } p.ujcimaddress { padding: 0; margin: 0 0 20px 0; }

Hétköznapi arcok

„Tavaly augusztusban kezdődött és hónapokig nem tudtam, hogy mi ez. Először csak furcsa, szédelgős érzés volt, amit a kialvatlanságra fogtam. Aztán októberben le kellett állnom az autóval az út mentén, mert azt éreztem, hogy a vízszintes horizont nem vízszintes és nem találom a balanszot a fejemben..."

Tovább a hetkoznapiarcok.hu-ra

KedvesDoktornő!

Ez úton is szeretnék köszönetet mondani mind a maximális emberi hozzáállásért,mind a kifejezhetetlen és ámulatba ejtő szakmai tudásért ahogyan a problémámat kezelte.

Minden egyes találkozásunk hatalmas élmény volt számomra,el sem tudom mondni azt a megkönnyebbült érzést,amivel távoztam.

Rengeteget segített a kezelési módszer,kizárólag pozitív hatással volt rám.

Régen éreztem ezt a megkönnyebbülést,amit talán születésem óta sosem tapasztaltam.

Végre sikerült megismerni önmagamat,tudni,hogy a megmagyarázhatatlan dolgok miért feszítettek,nehezedtek a lelkemre hosszú éveken át.

Megtanultam a negatív érzéseket kezelni,a gondokat felülről nézve vizsgálom meg és nem azt kutatom,hogy miért pont velem történnek rossz dolgok,hanem megszabadulok a kiváltott lelki nyomástól.

Ez által élhetőbb,nyugodtabb az életem.

Ha tehetném és a Doktornő fizikailag bírná minden embert rábeszélnék,hogy vegyen részt egy ilyen kezelésen.

Nincs olyan,akit ne nyomasztana valami,esetleg nem tudja,hogy vajon most mi lehet a baja?

Forduljanak bizalommal Pusztai Doktornőhöz,bízhatnak a sikerben!

Köszönet mindenért,még egyszer!!!

Erzsó

Copyright 2010 Orvoscoaching Powered by ICD 2000