OrvosCoaching

Wellmed Studio

1022 Budapest, Ribáry u. 11.
(Marczibányi tér)

Térkép megtekintése

facebook

Hétköznapi arcok

„Tavaly augusztusban kezdődött és hónapokig nem tudtam, hogy mi ez. Először csak furcsa, szédelgős érzés volt, amit a kialvatlanságra fogtam. Aztán októberben le kellett állnom az autóval az út mentén, mert azt éreztem, hogy a vízszintes horizont nem vízszintes és nem találom a balanszot a fejemben..."

Tovább a hetkoznapiarcok.hu-ra

Banális, de makacs témán dolgoztunk a wingwave módszerrel. A folyamat alatt fel-feljöttek különböző gyerekkori vagy későbbi stressz-élmények, mélyre süllyedt, de mégis zavaró emlékek, amelyek az alkalmazott módszer hatására szép sorban oldódtak.

Minden kétséget kizáróan észleltem, ha egy-egy görcsöt sikerült oldani, örömmel búcsúztam el tőlük. Hetek alatt lényeges javulást észleltem a kiindulási problémámban (pollenallergia). Ez a módszer tényleg képes olyan pontokon is viszonylag gyorsan és eredményesen hatni, amelyek más eszközökkel nehezen hozzáférhetőek. Mindezen felül energetizál, közvetlenül is hangulatjavító, kiegyensúlyozottabbá tesz. Örülök, hogy kipróbáltam, merem ajánlani másoknak is!
Bártfai Edit

Copyright 2010 Orvoscoaching Powered by ICD 2000