OrvosCoaching

Wellmed Studio

1022 Budapest, Ribáry u. 11.
(Marczibányi tér)

Térkép megtekintése

facebook

Hétköznapi arcok

„Tavaly augusztusban kezdődött és hónapokig nem tudtam, hogy mi ez. Először csak furcsa, szédelgős érzés volt, amit a kialvatlanságra fogtam. Aztán októberben le kellett állnom az autóval az út mentén, mert azt éreztem, hogy a vízszintes horizont nem vízszintes és nem találom a balanszot a fejemben..."

Tovább a hetkoznapiarcok.hu-ra

Döbbenet, hogy mennyire működik, mekkora segítség! Ráadásul nagyon gyors eredménnyel.

"Kigyomlálja" a tudat alatt bevésődött gátakat, melyek addig hallatlan energiát emésztettek fel.

Mindegy, hogy régmúlt vagy igen közeli múlt gátjairól beszélünk. Fantasztikus energiákat szabadít fel! Új megközelítést, új bizakodó képességet ad a jövő felé.

Örülök, hogy megismerhettem ezt a lehetőséget és nekem a legjobbkor jött ez a segítség. Éreztem, hogy önmagam már nehezen és lassan tudok továbblépni bármennyire is akartam.
Mindazoknak feltétlenül javaslom, akik elértek életük egy olyan szakaszába -bármilyen okból-, hogy egy problémát vagy feladatot nem tudnak megoldani (vagy egyedül nagyon nehezen és lassan menne kétséges sikerrel).
Tervezzük, hogy a közeljövőben családom minden tagja igénybe veszi ezt a módszert, hiszen az összes emberben van több-kevesebb bevésődött gát, melyet az évek előrehaladtával csak tovább gyűjtöget, ezért jobb ezt minél előbb felszabadítani. Nem kell megvárni, amíg ez nehézséget és problémát okoz.
Ha van segítség és jobbá tehetjük életünket, miért ne tennénk?

Egri Anna, Budapest

Copyright 2010 Orvoscoaching Powered by ICD 2000