OrvosCoaching

facebook

Wellmed Studio

1022 Budapest, Ribáry u. 11.
(Marczibányi tér)

Térkép megtekintése

Hétköznapi arcok

„Tavaly augusztusban kezdődött és hónapokig nem tudtam, hogy mi ez. Először csak furcsa, szédelgős érzés volt, amit a kialvatlanságra fogtam. Aztán októberben le kellett állnom az autóval az út mentén, mert azt éreztem, hogy a vízszintes horizont nem vízszintes és nem találom a balanszot a fejemben..."

Tovább a hetkoznapiarcok.hu-ra

Öt évvel ezelött kialakult egy egészségügyi problémám, melyet éveken keresztül gyógyszerekkel kezeltek, tüneti megoldást nyújtva. De a valós problémát nem oldották meg és nem derült fény a probléma okára sem. Minden kivizsgálás és minden lelet folyamatosan negatív volt.

Ebben az állapotban fordultam segítségért a Wingwave módszerhez.

Hihetetlen, hogy azonnal megoldást adott, egyetlen alkalom során fény derült a problémára és egyben teljes mértékben megszűnt. Sőt, egy régóta fenálló rossz szokásom okára is fény derült, melyet így szintén sikerült megszűntetni. Azóta is hálás vagyok, hogy sikerült véglegesen megszűntetni egy problémát, amit amúgy máshogy nem lehetett volna. Csak ajánlani tudom bárkinek, akinek valamilyen testi-lelki problémája van. Én nagyon kellemes tapasztalatot kaptam a módszer során.

Köszönettel: Laczkovics Netta

Copyright 2010 Orvoscoaching Powered by ICD 2000