OrvosCoaching

facebook

Wellmed Studio

1022 Budapest, Ribáry u. 11.
(Marczibányi tér)

Térkép megtekintése

Hétköznapi arcok

„Tavaly augusztusban kezdődött és hónapokig nem tudtam, hogy mi ez. Először csak furcsa, szédelgős érzés volt, amit a kialvatlanságra fogtam. Aztán októberben le kellett állnom az autóval az út mentén, mert azt éreztem, hogy a vízszintes horizont nem vízszintes és nem találom a balanszot a fejemben..."

Tovább a hetkoznapiarcok.hu-ra

 central konyvbemutato 44 vágott 1 300x189Az oldalunk a Figyelemről szól. Legtöbbször egy szűrőn keresztül figyelünk a másikra. Igaz ez?

A figyelem bonyolult dolog. Az idegrendszer nagyon komplex összjátéka, melynek nagy része tudattalan, és csak egy része függ az akaratunktól. Kell hozzá a megfelelő éberségi szint – ha nagyon bódultak vagyunk, akkor sem tudunk figyelni, de ha nagyon zaklatottak, feszültek vagyunk akkor sem. Ha érzelmileg valami nagyon eltölt bennünket, akkor állandóan akörül forognak a gondolataink, nem tudjuk nem akarni. Gondoljunk csak arra, milyen az, ha szerelmes az ember, vagy éppen gyászol. Ám ha valami, vagy valaki nagyon érdekel bennünket, akkor nagyon tudunk figyelni rá...

Tovább a teljes cikkre: payattention.hu

Copyright 2010 Orvoscoaching Powered by ICD 2000