facebook

Új címen!

Wellmed Studio

1022 Budapest, Ribáry u. 11.
(Marczibányi tér)

Térkép megtekintése

@keyframes blinker { 50% { color: red; text-shadow: 0px 0px 1px red; } } div.ujcim { text-align: center; background: white; border-radius: 5px; padding: 15px 0 20px; box-shadow: 0 0 1px grey; } h3.ujcimtitle { animation: blinker 1s linear infinite; font-weight: bold; } p.ujcimstudio { font-weight:bold; font-size: 18px; margin: 9px 0px; } p.ujcimaddress { padding: 0; margin: 0 0 20px 0; }

Hétköznapi arcok

„Tavaly augusztusban kezdődött és hónapokig nem tudtam, hogy mi ez. Először csak furcsa, szédelgős érzés volt, amit a kialvatlanságra fogtam. Aztán októberben le kellett állnom az autóval az út mentén, mert azt éreztem, hogy a vízszintes horizont nem vízszintes és nem találom a balanszot a fejemben..."

Tovább a hetkoznapiarcok.hu-ra

A coaching utáni napon egész nap iszonyú fejfájásom volt, s mivel gyógyszerérzékeny vagyok, az esti lefekvés segített csak.

Másnap sikerült eljutnom egy plázába, ahol az első meglepetés akkor ért, amikor lenéztem a mozgólépcsőről, és nem kezdtem remegni, szédülni.

Szándékosan lépcsőztem, élveztem a nyüzsgést, nem szorítottam a kapaszkodót izzadt tenyeremmel. Hogy fokozzam boldogságomat, hívtam az üvegliftet, amiben eddig még soha nem voltam! Beléptem, és annyira természetesen viselkedtem, mintha soha nem is lettem volna tériszonyos.
Itthon a családom ámulatát is kivívta esetem, ezért ezúton is szeretném megköszönni a segítségét! Édesanyámmal sokat beszélgettünk a kezelés utáni napokban, kiegészítette azokat az információkat, amikről nem is tudtam, hiszen picike voltam nagyon.
A módszer csodálatos! Nem fájdalmas, rövid ideig tart és nagyon eredményes, mint esetem is bizonyítja.
Köszönöm!

Ha idegennyelvi tanulási, megszólalási nehézségeimet is lehet oldani ezzel a módszerrel, kérem válaszát, és akkor ismét felkeresem.
Köszönöm:
Bányász Enikő

(Igen, a nyelvhasználattal kapcsolatos gátlások oldására is alkalmas a módszer.)

Copyright 2010 Orvoscoaching Powered by ICD 2000