facebook

Hétköznapi arcok

„Tavaly augusztusban kezdődött és hónapokig nem tudtam, hogy mi ez. Először csak furcsa, szédelgős érzés volt, amit a kialvatlanságra fogtam. Aztán októberben le kellett állnom az autóval az út mentén, mert azt éreztem, hogy a vízszintes horizont nem vízszintes és nem találom a balanszot a fejemben..."

Tovább a hetkoznapiarcok.hu-ra

A coaching utáni napon egész nap iszonyú fejfájásom volt, s mivel gyógyszerérzékeny vagyok, az esti lefekvés segített csak.

Másnap sikerült eljutnom egy plázába, ahol az első meglepetés akkor ért, amikor lenéztem a mozgólépcsőről, és nem kezdtem remegni, szédülni.

Szándékosan lépcsőztem, élveztem a nyüzsgést, nem szorítottam a kapaszkodót izzadt tenyeremmel. Hogy fokozzam boldogságomat, hívtam az üvegliftet, amiben eddig még soha nem voltam! Beléptem, és annyira természetesen viselkedtem, mintha soha nem is lettem volna tériszonyos.
Itthon a családom ámulatát is kivívta esetem, ezért ezúton is szeretném megköszönni a segítségét! Édesanyámmal sokat beszélgettünk a kezelés utáni napokban, kiegészítette azokat az információkat, amikről nem is tudtam, hiszen picike voltam nagyon.
A módszer csodálatos! Nem fájdalmas, rövid ideig tart és nagyon eredményes, mint esetem is bizonyítja.
Köszönöm!

Ha idegennyelvi tanulási, megszólalási nehézségeimet is lehet oldani ezzel a módszerrel, kérem válaszát, és akkor ismét felkeresem.
Köszönöm:
Bányász Enikő

(Igen, a nyelvhasználattal kapcsolatos gátlások oldására is alkalmas a módszer.)

Copyright 2010 Orvoscoaching Powered by ICD 2000