OrvosCoaching

facebook

Wellmed Studio

1022 Budapest, Ribáry u. 11.
(Marczibányi tér)

Térkép megtekintése

Hétköznapi arcok

„Tavaly augusztusban kezdődött és hónapokig nem tudtam, hogy mi ez. Először csak furcsa, szédelgős érzés volt, amit a kialvatlanságra fogtam. Aztán októberben le kellett állnom az autóval az út mentén, mert azt éreztem, hogy a vízszintes horizont nem vízszintes és nem találom a balanszot a fejemben..."

Tovább a hetkoznapiarcok.hu-ra

A coaching utáni napon egész nap iszonyú fejfájásom volt, s mivel gyógyszerérzékeny vagyok, az esti lefekvés segített csak.

Másnap sikerült eljutnom egy plázába, ahol az első meglepetés akkor ért, amikor lenéztem a mozgólépcsőről, és nem kezdtem remegni, szédülni.

Szándékosan lépcsőztem, élveztem a nyüzsgést, nem szorítottam a kapaszkodót izzadt tenyeremmel. Hogy fokozzam boldogságomat, hívtam az üvegliftet, amiben eddig még soha nem voltam! Beléptem, és annyira természetesen viselkedtem, mintha soha nem is lettem volna tériszonyos.
Itthon a családom ámulatát is kivívta esetem, ezért ezúton is szeretném megköszönni a segítségét! Édesanyámmal sokat beszélgettünk a kezelés utáni napokban, kiegészítette azokat az információkat, amikről nem is tudtam, hiszen picike voltam nagyon.
A módszer csodálatos! Nem fájdalmas, rövid ideig tart és nagyon eredményes, mint esetem is bizonyítja.
Köszönöm!

Ha idegennyelvi tanulási, megszólalási nehézségeimet is lehet oldani ezzel a módszerrel, kérem válaszát, és akkor ismét felkeresem.
Köszönöm:
Bányász Enikő

(Igen, a nyelvhasználattal kapcsolatos gátlások oldására is alkalmas a módszer.)

Copyright 2010 Orvoscoaching Powered by ICD 2000